x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Confruntare în plină stradă, între suporteri, la Ploiești, la finalul partidei Petrolul-Poli Timișoara

Confruntare în plină stradă, între suporteri, la Ploiești, la finalul partidei Petrolul-Poli Timișoara

02 Noi 2019   •   20:10
Confruntare în plină stradă, între suporteri, la Ploiești, la finalul partidei Petrolul-Poli Timișoara
Sursa foto: Foto: observator.tv

Un număr de 91 de suporteri au fost duşi la secţii de poliţie sau la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, în urma unui conflict izbucnit după terminarea partidei de fotbal dintre echipele F.C. Petrolul Ploieşti şi A.S.U. Poli Timişoara.

"După terminarea partidei de fotbal dintre echipele F.C. Petrolul Ploieşti si A.S.U. Poli Timişoara, la plecarea suporterilor, în zona centrală a oraşului Ploieşti, în coloana unde se aflau autocarul şi autoturismele personale ale suporterilor Poli Timişoara şi Rapid Bucureşti, a izbucnit un conflict spontan între un grup de suporteri, susţinători ai echipei oaspete, şi suporteri ai echipei Petrolul. Conflictul a fost aplanat imediat de patru echipaje de jandarmi şi două echipaje de poliţie aflate în zonă", a informat IJJ Prahova.

Conform aceleiaşi surse, pană în prezent nu au fost înregistrate persoane rănite sau distrugeri de bunuri.

Mai exact, 62 de suporteri ai echipei Poli Timişoara au fost conduşi la sediul IJJ Prahova pentru stabilirea identităţii, 22 suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au fost conduşi la Secţia 4 de Poliţie Ploieşti, 7 suporteri ai echipei Rapid au fost conduşi la Secţia 1 de Poliţie Ploieşti.

"Urmează ca după stabilirea participării suporterilor la acest conflict spontan să fie luate măsurile legale faţă de aceştia", a precizat aceeaşi sursă. AGERPRES

×