x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Constanța: Ţigări de contrabandā în valoare de peste 11 milioane de lei, depistate Garda de Coastă

Constanța: Ţigări de contrabandā în valoare de peste 11 milioane de lei, depistate Garda de Coastă

25 Iun 2022   •   13:10
Constanța: Ţigări de contrabandā în valoare de peste 11 milioane de lei, depistate Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-un autocamion și în două locații de pe raza județului Constanța 760.000 de pachete cu țigări de contrabandă, fără timbru fiscal, în valoare de peste 11 milioane de lei.

Poliţiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au oprit pentru control, în localitatea Ovidiu, județul Constanța, un camion cu remorcă, la volanul căruia se afla un cetățean român în vârsta de 48 ani.

În urma controlului efectuat, s-a constatat că în remorcă se aflau 400 de baxuri ce conţineau 200.000 de pachete cu ţigări, fără timbru fiscal.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au făcut două percheziții domiciliare pe raza localității Săcele, în urma cărora au fost descoperite 560.000 de pachete cu ţigări de diferite mărci, de proveniență Duty-Free.

În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanta, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 11.400.000 lei, a fost confiscată.

(sursa: Mediafax)

×