x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cele două femei implicate în accidentul de tren din Suceava au murit

Cele două femei implicate în accidentul de tren din Suceava au murit

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2023   •   14:07
Cele două femei implicate în accidentul de tren din Suceava au murit

UPDATE:Cele două femei, aflate în mașina care a fost lovită de un tren într-o localitate din județul Suceava, au murit au anunțat reprezentanții echipelor de intervenție. Doi copii sunt transportați la spital.

Accidentul a avut loc luni în localitatea Prelipca. Un tren a lovit violent o mașină în care se aflau patru persoane.

Cadrele medicale au declarat decesul celor două femei la fața locului. Este vorba despre două victime cu vârste de 30 și 60 de ani. Un băiat de doi ani și o fată de patru ani sunt transportați la spital.

La fața locului intervin pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Știre inițială: Doi copii și doi adulți sunt în stare gravă după ce un tren a lovit o mașină într-o localitate din județul Suceava. Trei victime nu sunt conștiente și cadrele medicale fac eforturi pentru a le salva viața.Accidentul a avut loc luni în localitatea Prelipca. La fața locului intervin pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

În urma impactului sunt patru victime, toate din autoturism.

Două femei au ramas incarcerate și sunt inconștiente, având leziuni foarte grave. Cei doi copii au fost preluați de către cadrele medicale, iar unul dintre ei este inconștient.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copii adulţi tren