x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă înfiorătoare: Un tânăr de 27 de ani din Tecuci și-a omorât tatăl și a fugit de acasă

Crimă înfiorătoare: Un tânăr de 27 de ani din Tecuci și-a omorât tatăl și a fugit de acasă

de Redacția Jurnalul    |    12 Aug 2024   •   11:47
Crimă înfiorătoare: Un tânăr de 27 de ani din Tecuci și-a omorât tatăl și a fugit de acasă

Un tânăr de 27 de ani din Tecuci și-a omorât, duminică, tatăl și a fugit. Polițiștii l-au găsit într-o comună apropiată și l-au reținut. Tânărul va fi prezentat luni instanței pentru arestare preventivă.

„La data de 11 august 2024, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, de către o femeie, din municipiul Tecuci, județul Galați, cu privire la faptul că soțul său nu mai răspunde la telefon și nu știe unde se află acesta. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul bărbatului de 57 de ani, din aceeași localitate, unde l-au găsit pe acesta decedat, prezentând mai multe urme de violență pe corp. Bărbatul cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, fiul bărbatului, de 27 de ani, nu a fost găsit la domiciliul comun”, potrivit IPJ Galați.

Tânărul a fost găsit în comuna Barcea, din județul Galați, fiind imobilizat de către polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, a fost luată măsura reținerii bărbatului de 27 de ani, pentru 24 de ore, urmând ca, luni să fie prezentat Tribunalului Galați cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: crima ucis tata fuga tecuci tanar