x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă oribilă la Bistriţa Năsăud! Un tânăr de 27 de ani a și-a pierdut viața după ce fost lovit cu o rangă în cap

Crimă oribilă la Bistriţa Năsăud! Un tânăr de 27 de ani a și-a pierdut viața după ce fost lovit cu o rangă în cap

15 Dec 2017   •   10:00
Crimă oribilă la Bistriţa Năsăud! Un tânăr de 27 de ani a și-a pierdut viața după ce fost lovit cu o rangă în cap

Scene de groază, noaptea trecută, la Zagra, în Bistriţa Năsăud. Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit, după ce fost lovit  cu o rangă în cap.

Toată întâmplarea a început la barul din localitate, undeva în jurul orei 22.00, unde făptașul și victima s-au întâlnit și au consumat alcool. Apoi, a izbucnit scandalul și cei doi au început să se urmărească prin localitate, scrie bistriteanul.ro.

Totul s-a sfârșit în centrul comunei unde victima a căzut răpusă de loviturile agresorului. Acesta a fost lovit în zona capului cu o rangă.

”În această noapte, în jurul orei 12.00, am fost solicitați prin apelul 112 la o victimă inconștientă în urma agresiunii.S-a deplasat un echipaj SAJ din Năsăud care a găsit victima inconștientă, în stop cardio - respirator, motiv pentru care s-a cerut și un echipaj cu medic și ne-am deplasat și noi acolo. Victima avea multiple plăci craniene și corporale. Fiind în stop cardio - respirator colegii noștri o resuscitau, însă după o oră și jumătate victima a fost declarată decedată”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro medicul SAJ Sanda Tomșa.

Victima este un tânăr de 27 de ani din Zagra, iar agresorul, un concetățean al acestuia, de 31 de ani, căsătorit, tată al unui copil de 4 anișori. Agresorul a sosit zilele trecute acasă din străinătate.Observator.tv

×