x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă șocantă! Un cioban a ucis o bătrână de 70 de ani pentru că nu i-a dat bani cu împrumut

Crimă șocantă! Un cioban a ucis o bătrână de 70 de ani pentru că nu i-a dat bani cu împrumut

24 Aug 2017   •   15:35
Crimă șocantă! Un cioban a ucis o bătrână de 70 de ani pentru că nu i-a dat bani cu împrumut

O femeie în vârstă de 71 de ani din Borșa a fost torturată și lăsată să moară de un cioban pentru că nu a vrut să-l împrumute cu bani. Din primele cercetări a reieșit că cei doi se cunoșteau,  iar bărbatul, în vârstă de 47 de ani, ar fi muncit recent ca zilier pentru femeie. Beat fiind, într-o seară bărbatul a decis să meargă acasă la femeie să-i ceară bani împrumut. Potrivit Libertatea.ro, aceasta l-a refuzat. Ca răzbunare, ciobanul a lovit-o puternic pe femeie cu pumnul în zona feței, după care a târât-o într-o  anexă a gospodăriei unde a încercat să o violeze.

Pentru că era atât de beat încât nu a reușit, bărbatul s-a răzbunat provocându-i femeii răni îngrozitoare în zona genitală, provocându-i o hemoragie. După aceea, criminalul a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Bătrâna a fost găsită după două ore chiar de către sora femeii. Procurorii și polițiștii maramureșeni l-au prins rapid pe ciobanul asasin care, inițial, a spus că băutura i-a luat mințile și nu mai știe ce a făcut. Pus în fața probelor care l-au ”trădat”, criminalul și-a mai nuanțat declarațiile și a recunoscut tot:

„Eram beat, îmi pare rău. Asta e, am făcut-o…”, ar fi spus el în fața anchetatorilor care l-au trimis în judecată pentru trei capete de  acuzare:viol, omor calificat și tentativă de tâlhărie.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: ucisa pt bani