x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Detalii despre noaptea crimei din Sibiu. Fiica lui Adrian Kreiner povestește ce s-a întâmplat: "M-au lovit peste mână și mi-au căzut telefonul şi briceagul"

Detalii despre noaptea crimei din Sibiu. Fiica lui Adrian Kreiner povestește ce s-a întâmplat: "M-au lovit peste mână și mi-au căzut telefonul şi briceagul"

de Redacția Jurnalul    |    21 Noi 2023   •   16:30
Detalii despre noaptea crimei din Sibiu. Fiica lui Adrian Kreiner povestește ce s-a întâmplat: "M-au lovit peste mână și mi-au căzut telefonul şi briceagul"
Sursa foto: antena3CNN

Fiica omului de afaceri Adrian Kreiner a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat în noaptea crimei.

Ea i-a văzut pe atacatori și a luat un briceag, după care s-a ascuns în dressing și a sunat la 112. Însă ei au prins-o și au amenințat-o cu pistolul, după care au fugit din locuință. Au luat ce-au găsit și au plecat. 

"M-au lovit peste mână și astfel mi-au căzut telefonul şi briceagul. Bărbatul mai înalt stătea în partea stângă a dressingului şi nu spunea nimic, însă cel mai mic de statură, care avea ochii căprui spre verde s-a apropiat de mine, m-a întrebat agresiv pe limba engleză unde sunt banii, iar când i-am spus că nu știu, m-a împins cu picioarele şi a început să mă lovească, m-a ridicat de la pământ, m-a amenințat cu arma la tâmplă", a povestit aceasta.

”Fiica victimei, au surprins-o în timp ce suna la 112, și s-au grăbit. Au luat ce au prins și au plecat”, a spus Tiberiu Ivancea, șef IPJ Sibiu.  

Infractorii au luat 40 de  euro și 100 de lei din geanta fetei și 16 ceasuri din șifonier. Nu știau valoarea lor, motiv pentru care ulterior au căutat informații pe internet. 

Unul dintre suspecți, Marian Cristian Minae a fost arestat în Belfast, Irlanda de Nord. Autoritățile române au cerut extrădarea sa. Celălalt suspect este Laurențiu Ghiță. Ela fost prins în Scoția. Însă liderul grupului, Costinel Cosmin Zuleam, nu a fost găsit, deocamdată. El are 31 de ani și este prieten din copilărie cu ceilalți doi infractori. Iubita lui Costinel Zuleam ar fi închiriat apartamentul din Şelimbăr, unde s-au cazat cei 3 suspecți, şi unde au pus la cale atacul din casa lui Kreiner.

 

 

×
Subiecte în articol: crima sibiu Adrian Kreiner