x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi agenţi de penitenciar din Tulcea, prinşi în flagrant când luau mită

Doi agenţi de penitenciar din Tulcea, prinşi în flagrant când luau mită

19 Iul 2019   •   12:09
Doi agenţi de penitenciar din Tulcea, prinşi în flagrant când luau mită

Doi agenţi de penitenciar din Tulcea au fost prinşi în flagrant când luau mită, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, a anunţat vineri Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).

"Joi, (...) ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (...), au efectuat două activităţi de prindere în flagrant într-un dosar penal în care existau suspiciuni de luare de mită în vederea introducerii în penitenciar de telefoane mobile şi etnobotanice. Acţiunile de prindere în flagrant au avut ca subiecţi doi agenţi de penitenciare din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Tulcea", se arată într-un comunicat al DGA transmis AGERPRES.

Conform aceleiaşi surse, în prima situaţie au fost identificate în urma flagrantului suma de 2.000 lei primită cu titlu de mită, două telefoane mobile şi aproximativ 15 grame de produse etnobotanice ce urmau a fi introduse în penitenciar de către agent. În cazul celui de-al doilea agent, după realizarea flagrantului, a fost identificată asupra sa suma de 3.000 de lei primită cu titlu de mită pentru serviciul de introducere de telefoane mobile în penitenciar la o dată anterioară.

Procurorul de caz a dispus faţă de cei doi agenţi de penitenciare măsura reţinerii pentru 24 de ore, precizează DGA.

×
Subiecte în articol: agenti penitenciar tulcea mita