x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi bărbaţi electrocutaţi în timp ce efectuau lucrări de întreţinere pe o drezină în staţia CFR Craiova

Doi bărbaţi electrocutaţi în timp ce efectuau lucrări de întreţinere pe o drezină în staţia CFR Craiova

03 Sep 2019   •   17:20
Doi bărbaţi electrocutaţi în timp ce efectuau lucrări de întreţinere pe o drezină în staţia CFR Craiova

Doi bărbaţi de 60 de ani şi, respectiv, 39 de ani, au ajuns, marţi, la spital cu arsuri pe circa 20% din suprafaţa corpului după ce s-au electrocutat în timp ce efectuau lucrări de întreţinere la o drezină în staţia CFR Craiova.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie TF Craiova Călători au fost sesizaţi cu privire la faptul că în Staţia CFR Craiova o persoană a fost electrocutată, iar din verificările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 60 de ani, electromecanic, în timp ce efectua lucrări de întreţinere pe o drezină, s-a electrocutat.

De asemenea, s-a stabilit şi faptul că un alt bărbat, de 39 de ani, în încercarea de a-l ajuta, a suferit răni superficiale la nivelul braţului superior drept, cei doi bărbaţi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. În momentul producerii evenimentului, circulaţia feroviară era închisă în zona în care aceştia executau lucrări de întreţinere.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbati electrocutaţi statia CFR Craiova