x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi bătrâni au fost legaţi şi bătuţi de trei indivizi

Doi bătrâni au fost legaţi şi bătuţi de trei indivizi

20 Aug 2015   •   16:00
Doi bătrâni au fost legaţi şi bătuţi de trei indivizi
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Doi bătrâni de peste 80 de ani, soţ şi soţie, din judeţul Brăila, au fost legaţi cu cearşafurile şi bătuţi de către trei tineri pentru a spune unde ţin banii de înmormântare. Autorii faptei au fost arestaţi 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

'Echipe de poliţişti din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Rurală Făurei şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila-Serviciile Investigaţii Criminale şi Criminalistic au desfăşurat cercetări într-o cauză privind o infracţiune de tentativă la tâlhărie calificată, comisă la începutul lunii august şi înregistrată cu autori necunoscuţi, şi au fost identificate şi depistate persoanele suspectate de comiterea faptei', potrivit unui comunicat de presă remis joi de IPJ Brăila.

Poliţiştii le-au probat suspecţilor A. Eugen (23 de ani), I.Tudorel (27 de ani) şi M.Nicuşor (23 de ani), toţi din satul Filipeşti, comuna Surdila-Găiseanca, judeţul Brăila, faptul că, în noaptea de 3 spre 4 august, în jurul orei 1,00, ar fi pătruns, fără drept, în curtea şi imobilul a doi localnici, soţ şi soţie, de 82 şi 81 de ani. Prin imobilizarea acestora cu propria lenjerie de pat şi folosirea violenţei, le-ar fi solicitat bani, iar după ce ar fi răvăşit încăperea şi nu ar fi găsit bani sau bunuri de valoare, ar fi părăsit locuinţa.

Judecătoria Făurei a dispus, miercuri, arestarea preventivă a celor trei, pe o durată de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată, aceştia fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

×