x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi tineri din Târgu Jiu au fost găsiţi decedaţi într-o garsonieră

Doi tineri din Târgu Jiu au fost găsiţi decedaţi într-o garsonieră

08 Ian 2020   •   13:23
Doi tineri din Târgu Jiu au fost găsiţi decedaţi într-o garsonieră

Doi tineri au fost găsiţi decedaţi, miercuri, într-o garsonieră din municipiul Târgu Jiu, cauza morţii fiind intoxicaţia cu monoxid de carbon, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

"La data de 8 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, de o femeie de 51 de ani, din oraşul Tismana, despre faptul că, în această dimineaţă (miercuri dimineaţă - n.r.) i-a găsit decedaţi pe fiica sa şi pe prietenul acesteia, într-o locuinţa închiriată, de pe strada Izlaz, din Târgu Jiu. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor, constatând că o tânără de 18 ani şi prietenul său, de 19 ani, din oraşul Tismana, care locuiau cu chirie într-o garsonieră din municipiul Târgu Jiu, au fost găsiţi decedaţi ca urmare a intoxicaţiei cu monoxid de carbon provenit de la o sobă pe lemne", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, Florin Chisim, la faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu şi două echipaje SAJ, care au constatat că într-una dintre încăperile locuinţei se aflau două persoane care nu prezentau semne vitale.

"Din păcate, toate eforturile echipajelor de intervenţie de a-i salva pe tineri au fost în zadar, medicii sosiţi la faţa locului declarând decesul", a anunţat Florin Chisim.

Cu ocazia examinării cadavrelor, nu s-au constatat urme de violenţă pe corpuri. Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: tineri decedaţi targu jiu