x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dolj: Două fetițe de 5 ani, violate. Agresorul, un vecin de 72 de ani

Dolj: Două fetițe de 5 ani, violate. Agresorul, un vecin de 72 de ani

28 Sep 2022   •   13:52
Dolj: Două fetițe de 5 ani, violate. Agresorul, un vecin de 72 de ani

Un bărbat de 72 de ani, din comuna Bârca, județul Dolj, este acuzat că ar fi violat două fetițe de 5 ani, după ce le-a invitat pe copile în casa sa.

Polițiștii Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Bârca l-au reținut, marți seara, pentru 24 de ore, pe bărbatul de 72 de ani, din comuna Bârca, bănuit de viol şi coruperea sexuală a minorilor.

Oamenii legii au fost sesizaţi de o femeie din comuna Bârca, cu privire la faptul că fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de bărbatul de 72 de ani.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.

 

 


De fapt, bărbatul este bănuit că marți seara le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, le-ar fi violat.

 

 

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, acuzat de viol (două acte materiale) şi coruperea sexuală a minorilor, fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, în vederea luării unei măsuri preventive.

×
Subiecte în articol: copil viol