x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Peste 21 de kilograme de droguri găsite în locuința unui bărbat din județul Cluj

Peste 21 de kilograme de droguri găsite în locuința unui bărbat din județul Cluj

de Redacția Jurnalul    |    23 Iul 2024   •   19:30
Peste 21 de kilograme de droguri găsite în locuința unui bărbat din județul Cluj

Peste 21 de kilograme de canabis și cristal au descoperit polițiștii și procurorii în urma unei percheziții făcute la locuința unui bărbat din județul Cluj. Anterior, acesta fusese prins în flagrant în timp ce vindea un kilogram de cristal.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Târgu Mureș au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Luni, acesta a fost prins în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi comercializat aproximativ un kilogram de cristal (3-CMC, drog de mare risc).

Ulterior, a fost făcută o percheziție în locuința acestuia, din județul Cluj, fiind descoperite și ridicate peste 16,5 kilograme de canabis (drog de risc), ambalate în mai multe pungi vidate și aproximativ 3,8 kilograme de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal), un grinder și un cântar de precizie, un aparat de vidat, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Luni, procurorii DIICOT au dispus reținerea persoanei în cauză, iar marți a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri bărbat locuinta cluj