x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două persoane care vindeau droguri la un festival din Mamaia, reținute

Două persoane care vindeau droguri la un festival din Mamaia, reținute

de Redacția Jurnalul    |    06 Mai 2024   •   15:20
Două persoane care vindeau droguri la un festival din Mamaia, reținute

Două persoane, între care o femeie cetățean străin, au fost reținute, în ziua de Paști, pentru că au fost prinse în timp ce vindeau droguri la un festival din Mamaia.

Poliția Constanța transmite, uni, că polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat duminică, în ziua de Paști, activitatea infracțională a două persoane (o femeie de cetățenie străină și un cetățean român), bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, cei doi au fost reținuți, duminică, în urma a două acțiuni succesive, la intrarea, respectiv în incinta spațiului de desfășurare a unui festival de muzică din stațiunea Mamaia.

Cele două persoane au fost prinse în timp ce deţineau în vederea vânzării diferite cantități de MDMA (drog de mare risc), substanţă cristalină 4 – CMC (drog de mare risc), ketamină (drog de risc) şi 2 – MMC (substanţă psihoactivă).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mamaia droguri