x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Droguri vândute în școli și licee din Târgoviște cu 50 de lei doza, dar și pe datorie

Droguri vândute în școli și licee din Târgoviște cu 50 de lei doza, dar și pe datorie

de Redacția Jurnalul    |    26 Sep 2023   •   15:30
Droguri vândute în școli și licee din Târgoviște cu 50 de lei doza, dar și pe datorie

Elevi de liceu și de școală generală din Târgoviște, județul Dâmbovița, erau aprovizionați cu droguri contra sumei de 50 de lei per doză de trei persoane la care au loc, marți, percheziții. Dealerii vindeau droguri și „pe datorie”.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu polițiști din cadrul SCCO Dâmbovița fac, marți, 8 percheziții domiciliare, în municipiul Târgoviște și în alte 3 localități de pe raza județului Dâmbovița într-o cauză penală privind traficul de droguri de risc.

S-a reţinut că, în perioada august – septembrie 2023, trei persoane au comercializat, în mod repetat, pe raza municipiului Târgoviște, inclusiv către tineri din școli și licee, cantități de canabis cu suma de 50 lei pentru un gram.

Din cercetările efectuate a mai rezultat că unul dintre făptuitori achiziționa drogul de risc „pe datorie”, iar din suma încasată după comercializare achita costul drogurilor cumpărate.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița vor fi duse, pentru audieri, 26 de persoane.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: liceu droguri