x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Elevii din Deva au gratuitate la transportul în comun

Elevii din Deva au gratuitate la transportul în comun

11 Sep 2018   •   11:39
Elevii din Deva au gratuitate la transportul în comun

Elevii care învaţă în şcolile şi liceele din municipiul Deva vor putea circula gratuit, de marţi, cu autobuzele societăţii de transport local, pentru început ei având posibilitatea să se legitimeze cu carnetul de elev, vizat pe anul în curs. 

Decizia de a permite elevilor să circule gratuit a fost luată de consilierii locali, în condiţiile în care Primăria Deva şi-a înfiinţat propria societate de transport local, iar aceasta a început să-şi desfăşoare activitatea pe traseele din oraş de la începutul lunii septembrie. 

"Avem societatea de transport local în subordinea municipalităţii şi trebuie să venim cu serviciile în sprijinul oamenilor. Este normal ca toţi copiii să beneficieze de gratuitate pe toate traseele de transport local", a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea. 

Potrivit acestuia, elevii vor primi, cel mai probabil, carduri în baza cărora vor putea călători pe mijloacele de transport în comun din Deva, acestea urmând să fie eliberate în baza unor tabele ce vor fi centralizate la nivel de şcoli şi licee. 

În municipiul Deva sunt peste 9.500 de copii care ar putea beneficia de transport local gratuit la şcoală. AGERPRES

×