x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Fata din Popeşti Leordeni dispărută sâmbătă dimineaţa a fost găsită în Vâlcea

Fata din Popeşti Leordeni dispărută sâmbătă dimineaţa a fost găsită în Vâlcea

de Redacția Jurnalul    |    14 Oct 2023   •   19:35
Fata din Popeşti Leordeni dispărută sâmbătă dimineaţa a fost găsită în Vâlcea
Sursa foto: IPJ Ilfov

UPDATE Fata de 12 ani, care a plecat sâmbătă de la domiciliul său din oraşul Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, şi nu s-a mai întors acasă, a fost găsită în municipiul Râmnicu Vâlcea, anunţă IPJ Ilfov.

Tatăl fetei este cel care a anunţat Poliţia Oraşului Popeşti Leordeni, despre faptul că fiica lui a plecat sâmbătă, în jurul orei 07,30, de la locuinţa lor din Popeşti Leordeni şi nu s-a mai întors acasă.

"În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov şi a relaţionării cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea, la acest moment, minora de 12 ani se află în custodia poliţiştilor din municipiul Râmnicu Vâlcea. În acest context, sunt în desfăşurare activităţile specifice pentru astfel de cazuri", spune IPJ Ilfov.

Știre inițială: Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov caută o fată, în vârstă de 12 ani, care a plecat de la domiciliu din oraşul Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, şi nu s-a mai întors.

Conform unui comunicat al IPJ Ilfov, sesizarea a fost formulată în mod direct, la sediul Poliţiei Oraşului Popesti Leordeni, de către tatăl fetei, care a declarat faptul că aceasta a plecat sâmbătă, în jurul orei 07,30, de la locuinţa din Popeşti Leordeni şi nu s-a mai întors acasă.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,42 m, greutate aproximativ 40 kg, păr lung, roşcat, ochi căprui, faţă ovală, ten alb.

Minora era îmbrăcată cu pantaloni şi bluză de trening de culoare verde/kaki şi adidaşi de culoare deschisă.

Persoanele care deţin date ori informaţii, sau care pot da relaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112, sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

×
Subiecte în articol: fata disparitie