x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două femei au fost înjunghiate cu o macetă de un consătean de 20 de ani care a intrat noaptea peste ele în casă

Două femei au fost înjunghiate cu o macetă de un consătean de 20 de ani care a intrat noaptea peste ele în casă

de Redacția Jurnalul    |    25 Noi 2023   •   12:40
Două femei au fost înjunghiate cu o macetă de un consătean de 20 de ani care a intrat noaptea peste ele în casă

Două femei, de 39 și 72 de ani, au fost înjunghiate, vineri, seara, după ce un tânăr de 20 de ani ar fi pătruns în locuința lor din localitatea Poienești-Deal, comuna Poienești, județul Vaslui.

Polițiștii din Vaslui au fost sesizați vineri seara, prin apel la 112, de două femei, de 72 și 39 de ani, din satul Poienești-Deal, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns fără drept în locuința lor și le-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător.

În sesizare a fost indicat și un prezumtiv autor, bărbat în varstă de 20 de ani, din aceeași localitate, potrivit IPJ Vaslui.

Echipajele de intervenție ale ISU Vaslui, sosite la fața locului, le-au găsit pe cele două femei cu multiple plăgi înjunghiate, viața acestora fiind pusă în pericol. Salvatorii le-au acordat primul ajutor și au stabilizat victimele, ulterior acestea fiind transportate în stare de conștiență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

maceta

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: femei injunghiate vaslui