x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie băută la volan a intrat pe contrasens și a provocat un accident grav de circulație în județul Cluj

O femeie băută la volan a intrat pe contrasens și a provocat un accident grav de circulație în județul Cluj

de Redacția Jurnalul    |    04 Iun 2024   •   23:16
O femeie băută la volan a intrat pe contrasens și a provocat un accident grav de circulație în județul Cluj
Sursa foto: Stiridecluj.ro

O femeie băută la volan care a fost implicată într-un accident produs marți seara între localitățile Călățele și Beliș, județul Cluj, a fost reținută de polițiști.

IPJ Cluj arată că, din primele cercetări făcute la fața locului, a rezultat că o femeie de 44 de ani, din comuna Mărgău, care conducea un autoturism înspre localitatea Beliș, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 de ani.

La testarea cu aparatul etilotest, în cazul conducătoarei auto a fost înregistrată alcoolemia de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost dusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

În urma accidentului, a rezultat rănirea bărbatului de 61 de ani, precum și a doi pasageri, aflați în mașina acestuia, respectiv un bărabat de 82 de ani și o femeie de 76 de ani.

În baza probatoriului administrat de polițiști, pe numele femeii aflate la volan a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident cluj