x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie din Marea Britanie nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat ”Ultima dată când am făcut o baie a fost în urmă..."

O femeie din Marea Britanie nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat ”Ultima dată când am făcut o baie a fost în urmă..."

de Redacția Jurnalul    |    18 Aug 2023   •   17:30
O femeie din Marea Britanie nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat ”Ultima dată când am făcut o baie a fost în urmă..."
Sursa foto: dailymail.co.uk

O femeie din Marea Britanie nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat și nici baie nu a făcut de peste 3 ani.

Cornelia Bayley locuiește în Wales, în aceeași casă de 29 de ani, și în urmă cu 3 ani a permis accesul unei echipe de curățenie. 

Atunci a recunoscut că nu și-a spălat lenjeria de pat, și nici salteaua, care are circa 100 de ani vechime. 

”Niciodată. Bineînțeles că nu am curățat nici salteaua de pat. Ar putea avea 100 de ani sau ceva de genul ăsta. Știi, așa trăiau oamenii cu ani în urmă, eu încă trăiesc așa”, scrie dailymail.co.uk.

Femeia este obligată să trăiască dintr-o pensie mică și nu a făcut baie în ultimii trei ani deoarece nu-și permite să plătească apa caldă. 

”Ultima dată când am făcut o baie a fost în urmă cu 2-3 ani. Nu-mi permit apa caldă, dar în secolul 18 oamenii nu își făceau baie tot timpul, așa că trăiesc ca ei. Nu dau cu aspiratorul, nu-mi place. Cred că podeaua asta a fost aspirată de 2-3 ori în 29 de ani”, povestește aceasta.

Cornelia a încercat de câteva ori să facă curățenie în casă deși nu crede că are vreun sens. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: lenjerie