x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Traficul feroviar a fost reluat între Buftea și Chitila

Traficul feroviar a fost reluat între Buftea și Chitila

de Redacția Jurnalul    |    30 Sep 2023   •   18:26
Traficul feroviar a fost reluat între Buftea și Chitila

UPDAE: Traficul feroviar a fost reluat între Buftea și Chitila, unde circulația a fost oprită din cauza unui incendiu de vegetație.

„La ora 17.20 s-a redeschis circulația pe relația Buftea - Chitila”, a transmis CFR SA.

Anterior, compania anunțase că pompierii au cerut scoaterea de sub tensiune a liniei contact între Chitila - Buftea - Periș, dar și pentru liniile 4-7 din stația Buftea.

Un incendiu de vegetație a izbucnit sâmbătă după-amiaza în Buftea. Din cauza vântului, flăcările s-au apropiat de calea ferată.

ISU București-Ilfov a anunțat inițial că intervine cu zece autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiului. Ulterior, forțele au fost suplimentate, astfel că, la ora transmiterii știrii, la fața locului acționează 16 autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD.

 

Știre initială: Traficul feroviar este întrerupt sâmbătă după-amiaza pe magistrala 1000 din cauza unui incendiu de vegetație.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația feroviară este oprită pe Magistrala 1000, la kilometrul feroviar 14, localitatea Buciumeni, județul Ilfov, din cauza unui incendiu de vegetație.

Potrivit polițiștilor, fumul afectează vizibilitatea în zonă.

Există posibilitatea de extindere și către DN 7.

La fața locului se intervine pentru lichidarea incendiului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: feroviar incendiu