x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional! O fetiță de 11 ani a fost bătută crunt de alte două copile în curtea unui liceu din Hunedoara

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional! O fetiță de 11 ani a fost bătută crunt de alte două copile în curtea unui liceu din Hunedoara

de Redacția Jurnalul    |    06 Sep 2023   •   08:10
Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional! O fetiță de 11 ani a fost bătută crunt de alte două copile în curtea unui liceu din Hunedoara

O fată de 11 ani a fost agresată luni de alte două fete în curtea unui liceu din orașul Hunedoara. Poliția face cercercetări.

Potrivit IPJ Hunedoara, marți după-amiaza la sediul poliției s-a prezentat o femeie, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani, care a sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de două minore, ambele în vârstă de 12 ani.

Femeia a reclamat faptul că marți a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa.

Minora a povestit că avut discuții în contradictoriu cu cele două fete cu o zi înainte, în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

bataie Hunedoara

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bataie copila hunedoara