x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Final dramatic: Tânărul dispărut de peste 48 de ore a fost găsit mort într-o baltă din Tulcea

Final dramatic: Tânărul dispărut de peste 48 de ore a fost găsit mort într-o baltă din Tulcea

de Redacția Jurnalul    |    27 Iun 2023   •   22:49
Final dramatic: Tânărul dispărut de peste 48 de ore a fost găsit mort într-o baltă din Tulcea
Sursa foto: ISU Tulcea

Un tânăr de 29 de ani, dispărut într-o baltă din localitatea Dăeni, județul Tulcea, a fost găsit mort, marți, după mai bine de 48 de ore de la dispariție.

Salvatorii din cadrul ISU Tulcea au reluat, marți, căutările bărbatului în vârstă de 29 de ani, dispărut într-o baltă formată în urma unei foste cariere de piatră, în zona localității Dăeni, județul Tulcea.

"Sâmbătă, 24.06.2023, prin apel la numărul unic de urgență 112, s-a solicitat ajutorul pompierilor militari pentru căutarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 42 de ani, care a dispărut, existând temeri că aceasta ar fi, posibil, înecată într-un canal din localitatea Turcoaia, județul Tulcea. 

La locul intervenției s-au deplasat 4 subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Măcin, cu o ambarcațiune RIB.

În urma căutărilor reluate in data de 25.06.2023, trupul bărbatului a fost găsit, scos la suprafață și predat autorităților competente. Din păcate, acesta nu prezenta semne vitale.

Duminică, 25.06.2023, în jurul orei 12:00 pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Delta” al județului Tulcea au fost solicitați să intervină pentru căutarea unei persoane de sex masculin în vârstă de 29 de ani, posibil dispărută într-o apă stătătoare, în zona localității Dăeni, județul Tulcea.

 La locul intervenției s-au deplasat salvatorii Secției de Pompieri Măcin cu o ambarcațiune RIB, un elicopter SMURD și un echipaj de poliție.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, căutările nu s-au putut efectua, intervenția fiind reluată în această dimineață, la fața locului deplasându-se un echipaj format din 4 subofițeri, cu o ambarcațiune.

În această dimineața au fost reluate căutările persoanei de sex masculin, în vârstă de 29 de ani, dispărută într-o apă stătătoare, în zona localității Dăeni, județul Tulcea.
La locul intervenției s-au deplasat 2 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, dintre care un scafandru, și trei subofițeri scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dunărea” al județului Brăila.

Trupul bărbatului a fost găsit, scos la suprafață și predat autorităților competente. Din păcate, acesta nu prezenta semne vitale.", transmite ISU Tulcea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tulcea baltă Dăeni tanar mort