x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițist îmbrăcat în uniformă, vindea cocaină pe străzile din Brașov

Polițist îmbrăcat în uniformă, vindea cocaină pe străzile din Brașov

de Redacția Jurnalul    |    07 Sep 2023   •   22:52
Polițist îmbrăcat în uniformă, vindea cocaină pe străzile din Brașov
Sursa foto: Europol

Un tânăr îmbrăcat în uniformă de polițist a fost prins, joi dimineața, în timp ce vindea cocaină. IPJ Brașov susține că tânărul a fost demis și nu mai este polițist.

„Unii "colegi" au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună "acoperire" pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară. Tânărul din imagine, încă polițist, a fost prins azi dimineață, printre blocurile dintr-un cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui "client" mai special”, scrie Sindicatul Europol pe pagina sa de Facebook.

Conform postării, asupra tânărului a fost găsită cantitatea de 50 grame de cocaină, drog de mare risc. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activități infracționale, arată sindicaliștii.

Colegii săi l-au reținut în flagrant pe acesta și l-au încătușat. Ceilalți polițiști au fost șocați de gestul făcut de colegul lor.

Se pare că tânărul este și dealer de droguri. În trecut ar mai fi avut probleme cu legea. Cu ceva timp în urmă a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins conducând cu 240 km/h pe Calea Făgărașului, din Brașov.

"Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul I.P.J. BRAȘOV. De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului.

Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale", a transmis Inspectoratul Poliției Județene Brașov.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: brasov cocaina politist