x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost închiriată: Care a fost prețul final

Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost închiriată: Care a fost prețul final

10 Feb 2022   •   12:16
Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost închiriată: Care a fost prețul final
Sursa foto: Sursa foto: FB Panoramic Imobiliare Cluj

Garsoniera de numai 11 metri pătraţi scoasă spre închiriere la Cluj are chiriaş. Anunţul a devenit viral pe rețelele de socializare și a adunat zeci de mii de comentarii.

Imediat după publicare anunțului, agentul imobiliar care s-a ocupat de închirierea minusculei gasoniere a început să primească telefoane de la persoane interesate de proprietatea devenită virală. Până la urmă, a fost închiriată, în urma vizionării, de primul client. Prețul cerut pentru închirierea garsonieiei a fost de 200 de euro, însă proprietatea a fost închiriată cu 180 de euro pe lună, potrivit agentul imobiliar Antonio Boja.

O agenție imobiliară din Cluj Napoca a propus zilele trecute spre închiriere o garsonieră în cartierul Gheorgheni, pe strada Zambilei.Suprafața garsonierei este de 11 mp. Spațiul este complet mobilat si utilat și se promit cheltuieli lunare mici.

Prețul pentru chiria acestui spațiu care cuprinde camera de locuit, chicinetă și baie este de 200 de euro, ușor negociabil.

Comentariile care însoțesc anunțul fac deliciul internauților.

„Aici nu îți încap nici pantofii nevestei, ce mai zicem de ea...”, scrie un internaut. Altul întreabă dacă garsoniera este liberă de Revelion: „Suntem 5 inși și vrem să jucăm ”.țele>

„M-ar interesa doar dacă există un vestiar separat, eventual la parter sau pe scara blocului, unde să pot lăsa burta. Altfel rămân înțepenit pe hol și trebuie să chem descarcerarea ori de câte ori intru sau ies. Sau, eventual, să mă ung cu ulei înainte de tranzit prin hol...”, scrie un alt internaut.

„Dacă vărs un pahar de apă îmi ajunge apa la genunchi”, scrie altul. Sau: „Pentru iluminat ajung ledurile de la router”. Asta în vreme ce altul spune că patru locuri în cimitir sunt mai ieftine și „vorba aia, le ai și după ce mori”.

„Dacă se supără proprietarul, își ia garsoniera și pleacă acasă cu ea :))”

„Dintr-un apartament cu 4 camere ăștia au făcut complex rezidențial cu 6 garsoniere 

„Ajungi singur acasa si tot trebuie sa intri pe rand”

×