x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gest EXTREM al unui tanar din Vaslui, dupa ce s-a vindecat de cancer!

Gest EXTREM al unui tanar din Vaslui, dupa ce s-a vindecat de cancer!

17 Aug 2016   •   14:07
Gest EXTREM al unui tanar din Vaslui, dupa ce s-a vindecat de cancer!

Un tânăr din Vaslui s-a sinucis, după ce şi-a calculat foarte bine paşii. Şi-a cumpărat funie de la un magazin din cartier şi-a sunat prietenii şi în final s-a spânzurat de o salcie de pe şesul din faţă clinicii Teoclinik.

Prietenii au rămas surprinşi când au aflat de tragedie, mai ales că acesta tocmai reuşise să se vindece de cancer şi viaţa sa revenise la normal. Supărarea lui vine, se pare, după o decepţie în dragoste. Partenera sa şi-a găsit un alt iubit. Totuşi, cei din familie iau în calcul şi varianta că boala revenise, mai ales că tocmai fusese la un control la Cluj.

După ce s-a luptat cu cancerul ani de zile, un tânăr de 24 de ani din Vaslui a decis să-şi ia viaţă. Tânărul originar din Pribesti, comună Codaiesti, a fost diagnosticat cu cancer încă de când era elev. Cu demnitate a luptat împotriva bolii şi a reuşit, în prima faza să o învingă. La acel moment, un grup de prieteni, dar mai ales o verişoara s-a implicat foarte mult să-l salveze. Aceasta l-a dus la spital la Cluj, l-a ţinut în apartament său şi l-a dădăcit ca pe un frate. După ce s-a pus pe picioare, băiatul şi-a început o viaţă normală. Şi-a închiriat în Vaslui un apartament şi şi-a găsit de lucru, ca şofer, şi-a găsit şi o iubita. Totul părea că revine la normal, iar prietenii erau optimişti, scrie vremeanouă.ro. 

Ca o “mulţumire” pentru tot ce a făcut pentru el, şi-a sunat verişoara şi a anunţat-o că se sinucide, într-un loc ştiut de amândoi. Degeaba a încercat ruda sa să-l convingă să renunţe. Până a ajuns la locul cu pricina, tânărul făcuse gestul sinucigaş. S-a spânzurat de o salcie, pe şesul din faţă clinicii Teoclinik. Verişoara sa a ajuns într-un suflet. L-a dezlegat şi a încercat să-l resusciteze. Între timp a ajuns şi ambulanţa, dar totul a fost tardiv. Tânărul a murit, iar vara sa care l-a sprijinit în toată perioada cât a fost bolnav a intrat în stare de şoc. Nici poliţiştii ajunşi la faţă locului nu au reuşit să o calmeze. Visul acesteia s-a năruit, iar acum îşi reproşează faptul că nu a ajuns mai devreme să-l salveze.
 

×
Subiecte în articol: cancer sinucidere