x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Giurgiu - ACCIDENT în LANŢ, provocat de un şofer beat

Giurgiu - ACCIDENT în LANŢ, provocat de un şofer beat

20 Oct 2016   •   13:25
Giurgiu - ACCIDENT în LANŢ, provocat de un şofer beat

Şoferul unui Volkswagen Golf, un bărbat de 42 de ani, din Târgovişte, şi-a găsit sfârşitul pe un drum din Giurgiu, în urma unei coliziuni în lanţ provocată de un şofer beat.

Tragedia s-a petrecut joi dimineaţă, pe DJ 602, când şoferul unui Volkswagen Passat, care circula către Săbăreni, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un camion, acesta din urmă răsturnându-se şi intrând în coliziune cu un Volkswagen Golf, care se deplasa către Săbăreni. Din nefericire, autoturismul Volkswagen Golf a fost acroşat din spate şi de o Dacia Duster.

Şoferul autoturismului Volkswagen Golf, un bărbat de 42 de ani, din Târgovişte, a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului, fiind scos dintre acestea de către pompieri. Din păcate, acesta a decedat.

Poliţiştii au descoperit că şoferul vinovat de producerea accidentului, cel de pe Volkswagenul Passat, avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Drept urmare, acesta va fi cercetat pentru două infracţiuni, respectiv pentru ucidere din culpă şi pentru conducere a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Sursa: giurgiuveanul.ro

×