x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Descoperire macabră în Tulcea! Două cadavre au fost descoperite într-o zonă turistică

Descoperire macabră în Tulcea! Două cadavre au fost descoperite într-o zonă turistică

de Redacția Jurnalul    |    30 Aug 2023   •   17:30
Descoperire macabră în Tulcea! Două cadavre au fost descoperite într-o zonă turistică

Cadavrul unei femei cu o plagă tăiată la nivelul gâtului a fost descoperit la Gura Portiţei, în județul Tulcea. Cu o zi înainte, anchetatorii au descoperit și cadavrul soțului femeii într-un canal din apropiere. Procurorii fac cercetări într-un dosar de omor.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea „la data de 27.08.2023, orele 17,30, organele de urmărire penală au fost sesizate cu privire la faptul că pe canalul Leahova, la o distanţă de aproximativ 500 m de Gura Portiţei, a fost găsit un cadavru de sex masculin, care nu prezenta urme vizibile de violenţă”.

Din cercetări s-a stabilit că în data de 26.08.2023, ora 14.00, persoana în cauză s-a cazat în incinta Satului de Vacanţă de la Gura Portiţei împreună cu soţia sa. Specialiștii au mai stabilit că bărbatul s-a înecat și nu avea alte leziuni. Cadavrul femeii a fost găsit a doua zi.

„Întrucât în urma celor constatate nu a fost identificată soţia persoanei decedate, au fost desfăşurate activităţi cu forţe mărite, cu sprijinul ISU, a lucrătorilor Serviciului de Investigaţii Criminale, a primăriei şi a comunităţii locale, ocazie cu care în data de 28.08.2023, în jurul orei 11:30, pe malul canalului de legătură Leahova la o distanţă de aproximativ 2 km de Gura Portiţei, în stufăriş, a fost identificat cadavrul acesteia. Din primele verificări efectuate de lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J Tulcea rezultă faptul că soţia prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului”, au anunțat anchetatorii.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus începerea urmăririi penale în cauză cu privire la infracţiunea de omor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cadavre tulcea