x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Hunedoara: Cetatea Deva, între atracţiile Târgului de Turism al României

Hunedoara: Cetatea Deva, între atracţiile Târgului de Turism al României

17 Noi 2017   •   14:10
Hunedoara: Cetatea Deva, între atracţiile Târgului de Turism al României

Cetatea Deva se numără printre atracţiile turistice ale judeţului Hunedoara prezente la ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României (TTR), care se desfăşoară până duminică la Complexul Expoziţional "Romexpo" din Capitală, reprezentanţii Primăriei Deva pregătind pentru turişti un circuit de şase zile care include excursii la monumente cunoscute din zonă.


Obiectivul este promovat într-un mod inedit de cavalerii Gărzii Cetăţii Deva, iar hărţile, broşurile, pliantele, flyerele şi proiecţiile filmelor de prezentare ale fortăreţei medievale din secolul al XIII-lea sunt puse la dispoziţia tuturor celor care doresc să afle povestea monumentului.

"Ne-am bucurat de prezenţa a sute de vizitatori, dar şi a unor tour-operatori importanţi. Chiar din prima zi, standul nostru a primit aprecieri din partea mai multor ambasadori şi secretari de stat în Ministerul Turismului, dar şi a omului care a făcut istorie în gimnastica din România, antrenorul Octavian Belu. Primăria municipiului Deva este prezentă la TTR cu o ofertă interesantă - Cetatea, Complexul Aqualand şi un circuit turistic de şase zile, care include vizite la cele mai importante obiective din judeţ", a declarat vineri directorul Serviciului Public Administrare Cetate Deva, Alin Suciu.

O pată de culoare a reprezentat-o prezenţa cavalerilor din Garda Cetăţii Deva, care au făcut turul întregului târg, au dat onorul standurilor prezente la eveniment şi au oferit materiale promoţionale vizitatorilor.

Târgul de Turism al României se află la cea de-a 38-a ediţie. La eveniment îşi promovează ofertele aproape 200 de expozanţi din România, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Ucraina, Italia, Spania, Austria, Polonia şi Israel. AGERPRES

×