x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iași - O pacientă în comă a rămas blocată în liftul spitalului

Iași - O pacientă în comă a rămas blocată în liftul spitalului

06 Ian 2017   •   08:50
Iași - O pacientă în comă a rămas blocată în liftul spitalului
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

O femeie de 70 de ani, intrată în comă, a rămas blocată în lift, cu tot cu personalul medical, la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Femeia era adusă de la spitalul de Neurochirurgie, unde i se făcuseră niște investigații, și trebuia să ajungă la terapie intensivă. Iar cînd s-a blocat liftul, situația a devenit de-a dreptul dramatică.

După aproape o ora de așteptare, pacienta avea nevoie de un alt tub de oxigen. A avut șansă că, până la sosirea unei echipe tehnice, un tânăr să reușească să întredeschidă ușile ascensorului, și să strecoare dispozitivul salvator, potrivit romaniatv.net.

Alături de pacienta în comă, dusă cu targă, erau în lift un medic, un asistent și un voluntarul de pe Ambulanță. Toți au rămas blocați în liftul Spitalului de Boli Infecțioase, între parter și etajul unu. Inițial, au încercat să sune la firma care ocupă de revizia tehnică a ascensorului, apoi și la personalul medical din spital.

Managerul spitalului, Carmen Dorobăț, spune că s-a depășit greutatea maximă, admisă pentru acel lift și că s-a întârziat evacuarea din cauza că echipajul tehnic a fost greșit direcționat spre alt spital.

×