x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Impact devastator între două camioane. Ambii șoferi au ajuns la spital. Traficul este blocat

Impact devastator între două camioane. Ambii șoferi au ajuns la spital. Traficul este blocat

de Redacția Jurnalul    |    15 Mar 2024   •   07:44
Impact devastator între două camioane. Ambii șoferi au ajuns la spital. Traficul este blocat
Sursa foto: DRDP Timisoara

Două autocamioane au fost implicate, vineri dimineață, într-un accident produs între localitățile Armeniș și Teregova, pe DN6. Un șofer rămas încarcerat, iar cel de-al doilea șofer a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

„Accident rutier în care au fost implicate două autocamioane, între localitățile Armeniș și Teregova, pe DN6. La fața locului, echipajele operative au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Caransebeș, o ambulanță SAJ și un echipaj IPJ”, anunță ISU Caraș Severin.

În urma evenimentului au rezultat două victime. Un șofer rămas încarcerat, iar cel de-al doilea șofer, conștient, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

„Echipajul de descarcerare a acționat imediat pentru extragerea celui de al doilea șofer, care a fost preluat de echipajul SAJ, în stare de conștiență, în vederea transportării la spital pentru investigații suplimentare. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers„, se arată în finalul comunicatului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident camioane