x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Pistolarul din Gorj a fost prins. Polițiștii l-au găsit ascuns într-o fostă balastieră din Iezureni

Pistolarul din Gorj a fost prins. Polițiștii l-au găsit ascuns într-o fostă balastieră din Iezureni

de Redacția Jurnalul    |    21 Iul 2023   •   16:00
Pistolarul din Gorj a fost prins. Polițiștii l-au găsit ascuns într-o fostă balastieră din Iezureni
Sursa foto: Captura ANtena 3 CNN

Bărbatul bănuit că în urmă cu aproape o săptămână a împușcat un localnic din Turcinești, județul Gorj, a fost prins vineri de polițiști.

Potrivit IPJ Gorj, bărbatul de 52 de ani a fost găsit pe marginea râului Jiu, în localitatea Iezureni, din municipiul Târgu Jiu.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor.

Acesta va fi dus la audieri.

„După ce procurorul de caz va administra toate probele necesare în această cauză, va dispune și măsurile legale care se impun”, transmite Poliția Gorj.

Un bărbat de 49 de ani a fost împușcat în picioare și abdomen în localitatea Turcinești, județul Gorj, în noaptea de 14 spre 15 iulie. Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată de acesta că un bărbat de 52 de ani, din comuna Dănești, a intrat în curtea locuinței sale și l-a împușcat în picioare și abdomen, cu un pistol. Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital, prezentând 4 plăgi prin împușcare, dintre care una în zona abdominală și 3 în picioare.

De atunci, polițiștii din Gorj, ajutați de colegi din alte județe, dar și de un elicopter, l-au căutat pe suspect.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: impuscat politisti