x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu în Capitală. Escrocheriile ”dezvoltatorului” care a construit fără autorizații 20 de blocuri

Incendiu în Capitală. Escrocheriile ”dezvoltatorului” care a construit fără autorizații 20 de blocuri

08 Sep 2018   •   12:30
Incendiu în Capitală. Escrocheriile ”dezvoltatorului” care a construit fără autorizații 20 de blocuri

Scandal uriaș în Capitală, după ce a luat foc, vineri seară, un bloc cu 54 de apartamente din Sectorul 5. Blocul a fost ridicat fără autorizație de construcție iar locatarii spun că nu au acte de proprietate, deși au dat banii, relatează Antena 3.

Cel care le-a vândut e un apropiat al clanului Cămătaru, reținut pentru evaziune fiscală acum câțiva ani, după ce a construit pe persoană fizică 20 de blocuri și a vândut 500 de apartamente fără să plătească taxe. 

„Am făcut acte acum 5 ani și jumătate, acte de promisiune bilaterală, de vânzare-cumpărare, printr-un cabinet de notariat. Această promisiune e făcută în așa fel încât dacă eu, ca locatar, nu plătesc trei rate consecutiv, pierd și taxa, pierd și banii. Acest bloc a avut certificat de urbanism, care a avut valabilitate un an, domnul dezvoltator, Ioniță Ilie, spunându-ne că e în lucru autorizația de construcție. Noi l-am tot ajutat să obțină această autorizație, dar nu s-a putut. 

Situația e disperată. Etajele 3 și 4 sunt scrum, acoperișul e scrum, e inundat peste tot. Totul e sub orice critică. Nu se mai poate locui. La demisol este apă multă, oamenii sunt disperați, nu au unde să doarmă”, a explicat o locatară a blocului respectiv din sectorul 5. 

×