x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la o primărie din județul Argeș. Focul ar fi fost pus intenționat

Incendiu la o primărie din județul Argeș. Focul ar fi fost pus intenționat

13 Dec 2021   •   08:24
Incendiu la o primărie din județul Argeș. Focul ar fi fost pus intenționat

Pompierii din Argeș intervin luni dimineața pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la primăria din localitatea Beleți-Negrești. Conform pompierilor, cauza probabilă este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului.

Potrivit ISU Argeș, alarma de incendiu la primăria din localitatea Beleți-Negrești s-a dat luni dimineața, după ora 3.00.

Incendiul s-a manifestat violent la etajul 1 al primăriei și acoperișul acesteia, o magazie de lemne, o încăpere dintr-o anexă și generalizat la o altă anexă unde era arhiva primăriei și alte birouri.

Nu au fost înregistrate victime.

În interiorul construcțiilor au ars și documente. Exista pericolul ca flăcările să se extindă la celelalte încăperi și vecinătăți, însă pompierii au împiedicat propagarea acestora.

Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru stingerea focarelor.

La fața locului intervin 6 autospeciale pentru stins incendii, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și 3 autospeciale de primă intervenție și comandă. Alimentarea cu apă la locul intervenției s-a făcut în navetă de la un hidrant care se afla la câțiva kilometri distanță.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului”, a transmis ISU Argeș.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu