x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la un depozit de deşeuri la ieşire din Timişoara

Incendiu la un depozit de deşeuri la ieşire din Timişoara

09 Sep 2017   •   19:40
Incendiu la un depozit de deşeuri la ieşire din Timişoara
Sursa foto: Foto> pressalert.ro

Pompierii au reuşit să localizeze un puternic incendiu care a izbucnit sâmbătă, la ieşirea din Timişoara, la un depozit de deşeuri electrice, unde au ars circa 80 de tone de material, de pe o suprafaţă de 100 mp. 

''La faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale cu apă şi spumă, un ofiţer şi 18 subofiţeri, precum şi un echipaj SMURD pentru supraveghere. Nu este pericol de extindere a incendiului şi nu au fost persoane evacuate şi nici victime. Echipajele noastre au acţionat continuu pentru localizarea şi stingerea incendiului", a declarat pentru AGERPRES Elena Megherea, purtător de cuvânt al ISU Banat. 

Potrivit acesteia, pompierii au intervenit şi pentru înlăturarea din zonă a câtorva copii şi persoane curioase care s-au apropiat să vadă ce se întâmplă. 

''Respectivul centru de colectare deşeuri este suprateran şi de aceea se vede fumul puternic. Incendiul a fost localizat şi se acţionează pentru lichidare. Recomandăm riveranilor să stea cu geamurile închise'', a completat Elena Megherea. AGERPRES

×