x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu de proporții la un magazin și o hală din Deva

Incendiu de proporții la un magazin și o hală din Deva

de Redacția Jurnalul    |    14 Noi 2023   •   07:50
Incendiu de proporții la un magazin și o hală din Deva
Sursa foto: ISU Hunedoara

Un incendiu a izbucnit marți dimineață în interiorul unui magazin dezafectat din Deva. Focul s-a extins la o hală din vecinătate, iar echipele de pompieri au fost suplimentate deoarece exista riscul că incendiul să afecteze și o casă de locuit.

Incendiul a izbucnit în Sântuhalm, un sat aparținător al municipiului Deva.

Inițial au intervenit pompierii Detașamentului Deva dar, din cauza propagării cu repeziciune a flăcărilor, a fost nevoie de echipaje de sprijin cu echipaje și autospeciale de la Detașamentele din Hunedoara, Orăștie și de Serviciul Voluntar pentru situații de Urgență Simeria.

Intervenția s-a efectuat cu cinci autospeciale de stingere, de mare și medie capacitate și cu o autoscară pentru a acționa de la înălțime.

De la magazin, incendiul s-a extins la acoperișul întregii hale, de peste 600 mp. Pentru că era pericol iminent ca focul să cuprindă și o casă de locuit, aflată chiar lângă hală, pompierii au acționat în paralel și pentru a ține sub control flăcările care amenințau construcția.

Intervenția echipajelor de pompieri a fost dificilă din cauza presiunii mici a apei din hidranții aflați în zonă, a anunțat ISU Hunedoara. Autospecialele au fost realimentate cu apă, de mai multe ori, de la alți hidranți, aflați la un kilometru distanță.

Nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost stins tot pe parcursul dimineții, a precizat ISU.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu deva