x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO Incendiu, de la o sticlă cu combustibil

VIDEO Incendiu, de la o sticlă cu combustibil

de Redacția Jurnalul    |    23 Mar 2023   •   10:15
VIDEO Incendiu, de la o sticlă cu combustibil

Un incendiu a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi într-un apartament din Focșani. Acesta a fost provocat de o sticlă cu combustibil care a căzut peste un aragaz aflat în funcțiune.

Potrivit ISU Vrancea, o sticlă cu material combustibil depozitată în apropierea aragazului a căzut peste flacără în timp ce aparatul de gătit se afla în funcțiune, provocând un incendiu. Bărbatul aflat în casă a reușit să fugă.

Incidentul a fost anunțat la 112 și la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.

Pompierii au reușit să stingă flăcările care se puteau extinde la apartamentele învecinate.

„În mai puțin de 20 de minute incendiul a fost lichidat. Cu toate că s-a acționat rapid, blocul aflându-se în apropierea subunității de pompieri, pe strada G. Coșbuc, în urma evenimentului au ars bunurile de uz casnic și gospodăresc aflate în bucărărie, pe o suprafață de aproximativ 30 mp. Din cauza fumului dens au fost afumați pereții și bunurile din interiorul apartamentului în suprafață de 80 mp. Totodată, flăcările au deteriorat izolația exterioară a apartamentului de deasupra, situat la etajul I, pe o suprafață de 5 mp”, a anunțat ISU Vrancea.

Pompierii precizează că păstrarea materialelor combustibile sau uşor inflamabile în apropierea aparatelor de gătit este interzisă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

 

×
Subiecte în articol: incendiu sticla combustibil