x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu, provocat de un ventilator defect

Incendiu, provocat de un ventilator defect

de Redacția Jurnalul    |    07 Iun 2023   •   08:59
Incendiu, provocat de un ventilator defect

Un incendiu a izbucnit miercuri în apartamentul unui bloc din Târgu Mureș. Pompierii sosiți la fața locului au descoperit că flăcările și fumul gros proveneau de la un ventilator defect.

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost la ora 8.00. Pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Târgu Mureș, în urma producerii unui incendiu în interiorul unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc de pe strada Tineretului.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Echipajele au constatat faptul că „incendiul se manfesta izolat, în interiorul băii apartamentului, la nivelul unui ventilator, fără flacără, doar cu degajări mari de fum”. După ce au stins focul, pompierii au ventilat încăperile inundate cu fum.

În timpul incendiului, în interiorul apartamentului nu se afla nicio persoană, iar misiunea nu a impus evacuarea locatarilor din bloc, au mai spus cei de la ISU. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu ventilator defect