x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu violent, cu victime, la o hală de depozitare calculatoare din Mureș. A fost transmis mesaj Ro-Alert

Incendiu violent, cu victime, la o hală de depozitare calculatoare din Mureș. A fost transmis mesaj Ro-Alert

de Redacția Jurnalul    |    20 Iul 2023   •   09:23
Incendiu violent, cu victime, la o hală de depozitare calculatoare din Mureș. A fost transmis mesaj Ro-Alert

Un incendiu puternic are loc, joi, la o hală de depozitare calculatoare, din Ungheni, județul Mureș. Din cauza degajării mari de fum, a fost transmis un mesaj Ro-Alert.

Incendiul la hala de depozitare calculatoare se manifestă pe o suprafață de 1000 mp cu degajări mari de fum.

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, motiv pentru care a fost trimis un mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populației din proximitatea zonei unde se manifestă arderea.

Conform ISU Mureș, din clădire au fost scoase  două victime intoxicate cu fum, conștiente, care au fost preluate de ambulanța SMURD.

Pentru localizarea și stingerea incendiului, din cadrul ISU Mureș au fost alocate 3 mașini de stingere, 1 autoscară, 1 autospecială pentru transport roboți și 1 descarcerare. Totodată, pentru asigurarea măsurilor de prim ajutor în caz de nevoie, la locul intervenției acționează 2 ambulanțe SMURD.

Având în vedere amploarea evenimentului, alte 3 mașini de stingere (din cadrul ISU Cluj, ISU Bistrița-Năsăud și ISU Sibiu) se deplasează în sprijinul resurselor de la ISU Mureș.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mures

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu mureş