x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident la Centrala Nucleară Cernavodă. Un jandarm s-a împușcat în cap. Este în comă

Incident la Centrala Nucleară Cernavodă. Un jandarm s-a împușcat în cap. Este în comă

09 Mar 2021   •   09:08
Incident la Centrala Nucleară Cernavodă. Un jandarm s-a împușcat în cap. Este în comă

UPDATE Parchetul a declanșat o anchetă în cazul jandarmului care s-a împușcat în cap marți dimineața la Centrala Nucleară de la Cernavodă.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, este vorba de un subofițer al Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională Cernavodă aflat în serviciu, care a folosit pistolul din dotare provocându-și o rană la nivelul capului.

Militarul, în vârstă de 43 de ani, se afla în serviciu la Centrala Nuclearoelectrică Cernavodă și a fost transportat de urgență la spital, în stare gravă, cu un elicopter SMURD.

„În momentul de față nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe colegul nostru să recurgă la un asemenea gest. A fost declanșată o anchetă de către unitatea de Parchet competentă”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei.

Conform acestora, subofițerul, cu o vechime în serviciu de peste 21 de ani, are la activ trei misiuni internaționale, iar la ultima evaluare psihologică, din luna septembrie a anului 2020, a fost declarat apt.

Stire initiala Un jandarm însărcinat cu paza centralei s-a împușcat în cap la intrarea în post. Potrivit reprezentanților ISU, la fața locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor, elicopterul SMURD și un echipaj de stingere.

Bărbatului, în vârstă de aproximativ 43 de ani, i se aplică protocolul de resuscitare, potrivit Replicaonline.

Pacientul este în comă, a fost intubat de medicul de la elicopter, urmează sa fie transportat la spital.

×