x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiența unui părinte: Un copil de 9 ani, lăsat de tatăl lui la volan, a intrat într-un microbuz

Inconștiența unui părinte: Un copil de 9 ani, lăsat de tatăl lui la volan, a intrat într-un microbuz

20 Oct 2022   •   12:31
Inconștiența unui părinte: Un copil de 9 ani, lăsat de tatăl lui la volan, a intrat într-un microbuz

Un copil de 9 ani, căruia tatăl lui i-a dat mașina, a lovit un microbuz în timp ce întorcea într-o intersecție din localitatea Plenița, județul Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii au fost sesizați miercuri după-amiaza cu privire la faptul că în localitatea Plenița s-a produs un accident rutier.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că un bărbat de 46 de ani, din localitate, i-ar fi încredinţat un autoturism pentru a-l conduce pe drumurile publice, fiului său de 9 ani.

Acesta, la intersecţia a două străzi, a executat manevra de întoarcere și a lovit un microbuz, condus de un tânăr de 28 de ani, din Pleniţa.

În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale, scrie Mediafax

Cei în cauză au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și încredințarea unui vehicul spre a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

 

×
Subiecte în articol: copil masina accident