x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență la volan: Un șofer băut și drogat a lovit cu mașina un stâlp care a produs avarii altui vehicul

Inconștiență la volan: Un șofer băut și drogat a lovit cu mașina un stâlp care a produs avarii altui vehicul

de Redacția Jurnalul    |    30 Noi 2022   •   11:50
Inconștiență la volan: Un șofer băut și drogat a lovit cu mașina un stâlp care a produs avarii altui vehicul
Sursa foto: Hepta

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Ploiești a provocat un accident, în noaptea de marți spre miercuri, pe o stradă din oraș, iar când a fost testat s-a dovedit că era băut și drogat.

Accidentul s-a produs cu puțin înainte de miezul nopții pe strada Cameliei din Ploiești, când o mașină a lovit un stâlp de iluminat public, pe care l-a rupt.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatându-se faptul că, un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Cameliei ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, rupându-l, iar ulterior, acesta a picat pe partea carosabilă, producând avarii unui autoturism care era parcat.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, întrucât prezenta un comportament suspect, tânărul a fost testat cu aparatul DrugTest acesta indicând prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Astfel, tânărul a fost dus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și consumului de substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

×
Subiecte în articol: baut la volan ploiesti