x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Instructor de dans sportiv din Brașov, arestat după relații sexuale cu minore

Instructor de dans sportiv din Brașov, arestat după relații sexuale cu minore

01 Apr 2022   •   11:39
Instructor de dans sportiv din Brașov, arestat după relații sexuale cu minore

Un instructor de dans sportiv în vârstă de 29 de ani din Brașov a fost arestat preventiv, acuzat că a întreținut relații sexuale cu minore.

Polițiști din Brașov fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru act sexual cu un minor – 5 acte materiale și coruperea sexuală a minorilor - 3 acte materiale.

Conform IPJ Brașov, din cercetări a reieșit că un bărbat, în vârstă de 29 ani, în calitate de instructor de dans sportiv, ar fi transmis unei cursante, în repetate rânduri, fotografii și imagini de natură sexuală.

Ulterior, ar fi întreținut cu aceasta acte sexuale consimțite. Faptele ar fi avut loc în cursul anului 2018, poliția fiind sesizată de către mama copilei pe 29 martie 2022.

Apoi, polițiștii au stabilit că, în perioada 2019-2021, instructorul de dans sportiv ar fi transmis unei alte fete fotografii ce îl prezentau în ipostaze intime și ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale consimțite.

De asemenea, în perioada martie-aprilie 2020, bărbatul ar fi transmis unei a treia fete, pe conturile de socializare, imagini cu conținut pornografic.

Bărbatul a fost reținut, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: relatii minore