x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Întâmplare șocantă la Iași. O femeie a revenit la viață în timpul priveghiului

Întâmplare șocantă la Iași. O femeie a revenit la viață în timpul priveghiului

de Redacția Jurnalul    |    10 Aug 2024   •   22:20
Întâmplare șocantă la Iași. O femeie a revenit la viață în timpul priveghiului

O întâmplare șocantă a avut loc într-o comună din județul Iași. O femeie pe care rudele se pregăteau să o conducă pe ultimul drum, s-a trezit la viață în timpul priveghiului.

Aceasta suferise un atac vascular cerebral (AVC), iar apropiaţii au crezut că a murit. Femeia are 94 de ani și este din localitatea Sârca. În timpul pregătirilor de înmormântare, fata ei a observat că femeia dădea semne de viață. Fiica plângea lângă mama ei, moment în care femeia a deschis ochii și și-a mișcat mâinile. 

Citiți și Accident grav cu 5 mașini și 17 persoane implicate pe autostrada A1, în dreptul localității Cunța! Planul Roșu de Intervenție a fost activat

Anunțul morții bătrânei a fost dat de o vecină, care a fost rugată de fiica femeii să meargă la ea deoarece nu mai răspundea la telefon de două zile. După ce a intrat în casa bătrânei, femeia a găsit-o căzută pe jos, cu un buchet de flori în mână.

Vecina nu s-a apropiat de aceasta dar i-a spus fiicei că a murit. Vestea s-a răspândit în sat iar preotul a tras clopotele la biserică. 

Citiți și Tragedie în IT. Una dintre cele mai influente femei din Silicon Valey a murit la 56 de ani 

Unii săteni se pregăteau să meargă la priveghi, în timp ce bătrâna era transportată la spital. 

Femeia a suferit un AVC care nu a fost fatal iar acum ea este internată la un spital din Iași. Starea ei este gravă, iar medicii nu cred că își va mai reveni, transmite Antena3 CNN.

×