x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Licitație pentru mai multe parcări subterane în Sectorul 5. Care este valoarea contractului

Licitație pentru mai multe parcări subterane în Sectorul 5. Care este valoarea contractului

15 Iun 2021   •   11:43
Licitație pentru mai multe parcări subterane în Sectorul 5. Care este valoarea contractului

A fost scoasă la licitaţie proiectarea şi execuţia a trei parcări supraterane în Şoseaua Alexandriei, Calea Rahovei şi str. Bârcă diin sectorul 5 al Capitalei. Valoarea totală estimată a contractului se ridică la 92.879.507 lei.

Achiziţia este împărţită în două loturi. Primul se referă servicii de proiectare şi construirea unei parcări etajate P+3E cu zonă de piaţă volantă în Şoseaua Alexandriei nr. 22-24 - Strada Mărgeanului. Valoarea estimată a contractului este de de 53,3 milioane lei fără TVA, dintre care serviciile de proiectare se ridcă la 1,6 milioane lei.
Al doilea lot privește servicii de proiectare şi construirea unei parcări P+2E în strada Bârcă nr. 2 şi a unei parcări etajate P+2E în Calea Rahovei nr. 327. Valoarea estimată este de 39,5 milioane lei fără TVA. Valoarea estimată pentru serviciile de proiectare este de 1,2 milioane lei.
Vomponenta financiară reprezintă 60%, iar cea tehnică 40%

Durata contractelor este de opt luni. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 15 iulie.

Parcările de pe Strada Bârcă şi Calea Rahovei vor asigura 142 de locuri de parcare. Construcţiil vor fi realizate din structură metalică cu rampă de acces. Se vor amenaja şi zone cu rasteluri pentru biciclete şi motociclete. Suprafaţa verde a teraselor celor două parcări va avea gazon tip rulou, arbuşti şi flori în jardiniere. Lângă zonele verzi se vor amenaja câte două terenuri de sport.
La parcarea din Şos. Alexandriei se va amenaja o piaţă volantă cu tarabe de 725 mp. Pe terasă sunt prevăzute două terenuri de sport.

×
Subiecte în articol: licitatiie parcari sector 5