x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Lucrări pe Valea Oltului. Marcel Ciolacu: Analizăm ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopții

Lucrări pe Valea Oltului. Marcel Ciolacu: Analizăm ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopții

de Redacția Jurnalul    |    08 Iul 2024   •   16:45
Lucrări pe Valea Oltului. Marcel Ciolacu: Analizăm ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopții
Sursa foto: Facebook/CNAIR

„Analizăm chiar poate ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopții, dar ele trebuie făcute”, a spus luni premierul Marcel Ciolacu despre lucrările de pe Valea Oltului.

Șeful Guvernului a spus că va avea luni o întâlnire cu ministrul Transporturilor în care vor discuta și despre Valea Oltului, și despre Tarom.

„Se crează un disconfort. Am văzut niște imagini că au căzut niște stânci. Adică, totuși viața este prioritară. (...) Împreună cu domnul Grindeanu analizăm chiar poate ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopții, dar ele trebuie făcute. Era evident că se va crea un disconfort, dar nu putem risca viața șoferilor să pice stânci peste ei”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Autoritățile au anunțat că în perioada 8 iulie – 9 august, pe DN 7 Pitești-Sibiu, pe tronsonul kilometric 242+600 metri – 250, în zona localității Boița, județul Sibiu, traficul rutier se va desfășura pe rute ocolitoare.

În perioada restricției de circulație, au fost stabilite intervalele orare 7.30 – 8.00 și 16.30 –17.00, în care executantul lucrărilor va ridica temporar măsura de închidere a traficului, pentru a permite tranzitarea sectorului de drum de către riveranii care lucrează în localitățile din proximitatea acestuia.

Măsura de închidere a circulației rutiere a fost instituită, zilnic, în intervalul orar 6.00 – 20.00, pentru derularea lucrărilor de defrișare versant, ce se impun a fi executate premergător construcției autostrăzii Sibiu – Pitești.

×
Subiecte în articol: valea oltului Marcel Ciolacu