x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Magia sărbătorilor de iarnă a început la Sibiu. Imagini spectaculoase de la Târgul de Crăciun pe webcam LIVE Jurmalul

Magia sărbătorilor de iarnă a început la Sibiu. Imagini spectaculoase de la Târgul de Crăciun pe webcam LIVE Jurmalul

13 Noi 2022   •   13:28
Magia sărbătorilor de iarnă a început la Sibiu. Imagini spectaculoase de la Târgul de Crăciun pe webcam LIVE Jurmalul
Sursa foto: targuldecraciun.ro

Magia sărbătorilor de iarnă a început la Sibiu prin deschiderea Târgului de Crăciun. Acesta se desfășoară în perioada 11 noiembrie 2022 - 2 ianuarie 2023, între orele 11.00-22.00.

Copiii au parte de numeroase distracții, printre care Atelierul lui Moș Crăciun, patinoarul în aer liber, roata panormamică. Cei mici vor putea participa la activități creative, în echipă, într-o atmosferă festivă, sub îndrumarea unor specialiști. 

Și în acest an, Roata Panoramică va fi o atracție pentru vizitatorii de toate vârstele, care vor putea să privească de sus centrul Sibiului.Roata are o înălțime de 22 metri și este un model modern, fiind construită special în anul 2019.

Patinoarul va fi întins pe 600 de metri pătraţi, având o capacitate de 300 de persoane. Patinatorii pot închiria echipament și se pot întrece în măiestrie sau pot face ghiduşii pe gheață. Acesta va fi deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00.

Expozanți din toată țara întâmpină vizitatorii cu decorațiuni de Crăciun, bijuterii din porțelan, produse handmade, globuri, coronițe, ghirlande dar și cu delicioasele mâncăruri tradiționale, de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare, scrie targuldecraciun.ro.

Clădirile din Piața Mare vor fi luminate spectaculos, transformând centrul Sibiului într-un loc de poveste.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea. A fost deschis pentru prima dată în 2007, anul când Sibiul a fost Capitală Culturală Europeană iar târgul a devenit cunoscut ››› Vezi galeria foto ‹‹‹în toată țara. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Imagini LIVE cu Piața MARE din Sibiu

Imagini LIVE cu Roata mare din Piața MARE din Sibiu

Imagini Live din Târgul de Crăciun din Piața MARE din Sibiu

×
Subiecte în articol: sibiu targ de craciun webcam live jurnalul