x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ”Mănușa albă” dezvăluie povestea dispariției fetei din Sighetu Marmației

”Mănușa albă” dezvăluie povestea dispariției fetei din Sighetu Marmației

de Redacția Jurnalul    |    15 Noi 2023   •   14:15
”Mănușa albă” dezvăluie povestea dispariției fetei din Sighetu Marmației
Sursa foto: antena3CNN

Melinda, fata dispărută din Sighetu Marmației a fost găsită în casa unui bărbat de 34 de ani. Acesta a fost arestat preventiv și a povestit anchetatorilor toată întâmplarea.

Supranumit ”Mănușa albă”, el a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu fata însă acestea au fost consimțite de minoră. 

Totodată, el ar fi reușit să o convingă pe adolescenta de 13 ani să nu se sinucidă. 

”Eu nu am violat-o, domnule, eu am vrut doar să fim împreună. Am avut grijă de ea, și am dus-o acasă la mine. Eu nu am știut că este dată dispărută”, a spus acesta.

Potrivit unor surse din anchetă, în ziua dispariției, fata ar fi mers în Parcul Grădina Morii și a încercat să-și ia viața. Acolo l-ar fi întâlnit pe bărbat care ar fi convins-o să nu se arunce în râu. 

Tânăra nu a vrut să se întoarcă acasă, la părinții ei, și așa a ajuns în garsoniera bărbatului. El povestește că i-ar fi spus să iasă la plimbare, dar fata a refuzat.

Însă ea a fost găsită pe o saltea, în locuința acestuia, în condiții mizere. 

Instanța a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

"Soluția pe scurt: În temeiul art. 226 coroborat cu art. 223 alin. 2, art. 223 alin. 1 lit. d) C.proc.pen. şi 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală, admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei şi dispune arestarea preventivă a inculpatului R. L.L., , fără antecedente penale, pentru infracţiunea de act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art. 220 alin. 2 şi alin. 5 lit. e C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. (3-4 elemente materiale), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art. 220 alin. 2 şi alin. 5 lit. e C.pen. cu aplic. art. 35 alin.1 C.pen., pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 14.11.2023 şi până la data de 13.12.2023 inclusiv.

Respinge cererea inculpatului formulată prin apărător, privind luarea altei măsuri preventive.

În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, inclusiv onorariul avocatului din oficiu, Skerhak Lenghel Daniela, în cuantum de 340 lei, avansat din fondul Ministerului de Justiţie.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare."

Melinda

 

×