x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Zeci de grame de mefedronă, porționate pentru vânzare, găsite asupra unui bărbat din Cluj-Napoca

Zeci de grame de mefedronă, porționate pentru vânzare, găsite asupra unui bărbat din Cluj-Napoca

de Redacția Jurnalul    |    08 Mai 2024   •   19:45
Zeci de grame de mefedronă, porționate pentru vânzare, găsite asupra unui bărbat din Cluj-Napoca

Zeci de grame de mefedronă, porționate în 12 plicuri, au fost găsite asupra unui bărbat din Cluj-Napoca. Individul se pregătea să le vândă contra sumei de 5.000 de lei, când a fost prins în flagrant.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, împreună cu procurorii DIICOT Sălaj, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat din municipiul Cluj-Napoca, cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Acesta a fost prins în flagrant delict, în Cluj-Napoca, în timp ce comercializa aproximativ 60 de grame mefedronă (4-MMC, drog de mare risc), porționate în 12 plicuri, în schimbul sumei de 5.000 de lei. Totodată, au fost descoperite și indisponibilizate un telefon mobil și o cartelă SIM.

Potrivit anchetatorilor, în perioada februarie 2022 – prezent, acesta ar fi procurat și comercializat diferite cantități de droguri de risc și mare risc (canabis, 3-CMC - cunoscut sub denumirea generică de cristal, 4-MMC, cunoscut sub numele de mefedronă), către persoane din județele Sălaj, Cluj și Satu Mare, în schimbul unor sume de bani.

De asemenea, la aceeași dată, polițișții au făcut și o percheziție domiciliară, în municipiul Cluj-Napoca, la imobilul bărbatului cercetat, în urma căreia au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 340 de grame de canabis, 23 de grame de substanță cristalină (4-MMC și 2-MMC), un cântar electric de precizie și 698 de plicuri de tip zip-lock neutilizate, precum și alte mijloace de probă.

Totodată, au fost puse puse în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele vizate fiind duse la sediul DIICOT Sălaj pentru audieri.

Procurorii DIICOT Sălaj au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de bărbatul depistat în flagrant, iar miercuri a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sălaj cu propunerea de arestare preventivă a acestuia.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mefedrona vanzare droguri