x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE: Microbuz cu 16 pasageri, implicat într-un accident în Giurgiu. A fost activat Planul roșu

UPDATE: Microbuz cu 16 pasageri, implicat într-un accident în Giurgiu. A fost activat Planul roșu

10 Iul 2022   •   18:08
UPDATE: Microbuz cu 16 pasageri, implicat într-un accident în Giurgiu. A fost activat Planul roșu
Sursa foto: ISU Giurgiu

Un accident în care au fost implicate un microbuz cu 16 pasageri și un autoturism a avut loc duminică după-amiaza pe DN 6, în județul Giurgiu. Autoritățile au activat Planul roșu de intervenție.

UPDATE:

Zece persoane au fost duse la spital în urma accidentului produs duminică pe DN 6, în județul Giurgiu, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism.

Potrivit ISU Giurgiu, în total, 17 persoane au fost implicate în accident, 13 din microbuz și 4 din autoturism.

În urma impactului, au rezultat 11 victime, dintre care una încarcerată. Este vorba de șoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ 40 de ani, care a fost preluat de elicopterul SMURD.

Alte 9 persoane, fără traumatisme severe, au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

De asemenea, o victimă, șoferul microbuzului, a refuzat transportul la spital.

Accidentul a avut loc pe DN6 București – Alexandria, în localitatea Stâlpu din județul Giurgiu. Autoritățile din Giurgiu au activat Planul Roșu de intervenție.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, una de descarcerare, două ambulanțe SMURD, două autospeciale pentru transport victime multiple, dintre care una din cadrul ISU Teleorman, cinci ambulanțe SAJ și elicopterul SMURD.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Potrivit Centrului Infortrafic, accidentul a avut loc pe DN6 București – Alexandria, în localitatea Stâlpu din județul Giurgiu.

În accident au fost implicate un microbuz cu 16 pasageri și un autoturism în care se aflau 4 persoane.

Având în vedere numărul mare de persoane implicate, la nivelul județului Giurgiu a fost activat Planul Roșu de intervenție.

La fața locului intervin o autospecială de stingere, una de descarcerare, două ambulanțe SMURD, două autospeciale pentru transport victime multiple, dintre care una din cadrul ISU Teleorman, cinci ambulanțe SAJ și elicopterul SMURD.

Conform IGSU, 8 persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

Intervenția este în desfășurare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident